Over Baeckens Books

Baeckens Books is het overkoepelende bedrijf achter verschillende grote en kleine fondsen, waarvan Bakermat ongetwijfeld het bekendste is. Daarnaast is er nog Giraf, Smiley, Fantoom en HipHip!

Sinds de oprichting in 2004 streeft Baeckens Books vooral naar meer plezier; meer plezier bij de kinderen tijdens het lezen, maar ook bij ouders tijdens het voorlezen én bij leerkrachten tijdens het leren. Binnen ons breed aanbod stellen we leesplezier altijd voorop!
Betekent dit dat Baeckens Books nooit serieus kan zijn? Zeer zeker niet! We vinden het net erg belangrijk om ‘moeilijke’ onderwerpen bespreekbaar te maken. Ouders en leerkrachten kunnen onze boeken gebruiken om bepaalde thema’s thuis of in de klas aan te kaarten, op zo’n manier dat kinderen dit kunnen vertalen naar hun eigen leefwereld. Zo is het allemaal iets minder stijf, en steken ze er veel meer van op!

Baeckens Books' fondsen en reeksen

Wie is wie?

Algemeen

Niet zeker bij wie je moet aankloppen met je vraag of opmerking? Contacteer ons. Dan zorgen wij ervoor dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

info@baeckensbooks.be
015 71 56 53

Directie

Stijn is de drijvende kracht achter Baeckens Books. Als directeur bepaalt hij de koers van het bedrijf. Ben je geïnteresseerd in de werking van ons bedrijf, of zoek je een nieuwe samenwerking? Stijn staat voor je klaar.

stijn@baeckensbooks.be

Uitgeverij

Klaas bepaalt welke prachtige, leerrijke en originele boeken worden uitgegeven binnen de verschillende fondsen van Baeckens Books. Heb je een manuscript of portfolio, en kan je niet wachten om het gedrukt te zien? Stuur hem een mailtje! Klaas is constant op zoek naar nieuw, origineel materiaal. Hij wordt ondersteund door Lise en Evelyne.

klaas@baeckensbooks.be

Marketing

Lise doet haar uiterste best om de boekenfans op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes uit de uitgeverij. Ben je pers, heb je een vraag over promoties of zoek je een nieuwe marketingsamenwerking? Neem contact met haar op!

lise@baeckensbooks.be

Financieel

Walter is de immer vriendelijke financiële waakhond van de uitgeverij. Bij hem kan je terecht voor je vragen in verband met facturen en betalingen.

boekhouding@baeckensbooks.be

Administratie

Mario, Koen, Yves en Evelyne staan in voor het dagelijkse reilen en zeilen van de uitgeverij. Wil je een bestelling plaatsen of zoek je info over een bepaald boek? Zij staan voor je klaar!

bestellingen@baeckensbooks.be