tips

5 series die je kan binge-readen!


Het verplicht thuisblijven voor vele personen brengt ook heel wat extra vrije tijd met zich mee. Weet je niet waar je deze mee moet vullen? Goed nieuws, want wij geven je vijf series die je kan binge-readen!

 

De spannende Team Mortis – reeks

Deze jeugdreeks van Bjorn van den Eynde zal je zeker eventjes bezighouden! De serie telt nu al tien delen – and counting. Motivatie nodig om aan de serie te beginnen? Dan is de Team Mortis readathon, georganiseerd door AxellesBooks, iets voor jou! Van 6 april tot 6 mei kun je meelezen en meepraten in de gezellige groep.

alle Team Mortis boeken covers

De grappige avonturen van Dino Klas

Deze AVI boekjes zijn perfect voor eerste lezers. De grappige en herkenbare verhalen van deze vrolijke dinobende worden verteld met eenvoudige woorden, zodat het zorgt voor een fijne leeservaring.

 

Ga samen met Geronimo Stilton naar Fantasia

De Fantasia boeken zorgen voor uren magisch leesplezier! Met de geurplaatjes kun je je helemaal in de wereld wentelen en bij de laatste Fantasia (Terug in de tijd) duik je mee het boek in dankzij de 3D plaatjes. Daarnaast zijn er in alle Fantasia’s spelletjes, die het plezier nog vergroten.

covers dino klas en fantasia

De wildernis in met Erin Hunter

De Warrior Cats – reeks telt ondertussen ook al heel wat delen en is daarom dé ideale serie om te binge-readen. Heb je al alles gelezen van Warrior Cats? Gelukkig heeft Erin Hunter nog een tweede prachtige reeks: Bravelands. Ga mee de savanne in met een leeuwenwelp, jonge baviaan en een jonge, begaafde olifant.

 

Een magische reis met de Stormwachter – reeks

Nood aan wat magie? Dan is Stormwachter de perfecte reeks voor jou! Catherine Doyle neemt je mee naar het betoverende eiland Arranmore waar Fionn de bijzondere geschiedenis ontdekt van zijn voorvaderen. Deze reeks bestaat uit twee boeken, maar er zijn er nog op komst!

stormwachter en warrior cats covers

Toch nood aan bingewatchen?

Ook daar hebben we een oplossing voor met onze DVD’s! Zo kun je alle seizoenen van De Buurtpolitie opnieuw bekijken, of lachen, gieren en brullen met F.C. De Kampioenen!