over-de-uitgeverijnieuws

Baeckens viert zijn 15e verjaardag!


Dit najaar viert Baeckens zijn 15e verjaardag! Dat is een prachtige mijlpaal en gaat gepaard met heel wat toffe acties en veranderingen!

Make-over

Deze verjaardag is een mooie gelegenheid voor een totale make-over. We hebben een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en we communiceren vanaf nu alles onder een nieuw naam: Baeckens. De verwarring die vaak ontstond met het gebruik van de verschillende fondsen, proberen we zo de wereld uit te helpen! Al onze boeken worden dus gepubliceerd onder de nieuwe algemene noemer.

Nieuwe producten

Daarnaast breiden we ook ons assortiment uit en gaan we naast boeken ook spelletjes, puzzels, dvd’s… aanbieden! De rode draad doorheen al onze producten blijft een goed gevoel voor humor en een liefde voor verhalen. Dat zie je ook in ons nieuwe logo: het leeslintje leidt kinderen én volwassenen door onze fantasierijke wereld van spel en plezier!

Bookish tote bags en notitieboekjes!

Speciaal voor onze 15e verjaardag maakte onze eigen vormgeefster Julie vier prachtige tote bags met bijpassend notitieboekje!

Daarnaast verschijnen er ook notitieboekjes met een aantal van onze mooiste covers uit de afgelopen 15 jaar en enkele andere mooie designs!

Welke vind jij de leukste?