tips

De allerleukste cadeautips voor Moederdag!


Moederdag vraagt om het perfecte geschenk. Heb je nog geen idee wat je dit jaar moet kopen? Neem dan zeker eens een kijkje hieronder en kies het perfecte geschenk voor jouw mama!

Voor mama’s die graag verhaaltjes voorlezen.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes (Elena Favilli & Francesca Cavallo)

Cover Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjeszet sprookjes in een heel nieuw daglicht. Dit prachtig geïllustreerd boek bevat 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen zoals Michelle Obama, Serena Williams, Cleopatra en zo veel meer. Ontdek hoe al deze vrouwen erin geslaagd zijn om de wereld op hun eigen rebelse manier te veranderen!

Koop hier het boek!

 

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2 (Elena Favilli & Francesca Cavallo)

‘Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2’ is het vervolg op de New York Times-bestseller van het gelijknamige boek ‘Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes’. In het tweede boek vind je opnieuw 100 bedtijdverhalen over verschillende buitengewone vrouwen, zoals Beyoncé, Nefertiti, J.K. Rowling… die je het gevoel geven dat de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Koop hier het boek!

 

Smiley Friends – 80 goede daden voor happines heroes

Je eigen geluk begint bij het geluk van een ander. In dit boek vind je 80 kleine en grote manieren om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Het perfecte boek voor een ultra charmeoffensief!

Koop hier het boek!

 

Wacht! (Beck en Matt Stanton)

Dit boek draait rond een ding en je kan het misschien al wel raden: wachten. Eens je begint in dit uniek en eigenzinnig boek mag je niets anders doen tot het helemaal uit is. Je kinderen zullen het geweldig vinden!

Koop hier het boek!

 

Dit is een bal! (Beck en Matt Stanton)

Alles wat je zal voorlezen uit dit boek, zal fout zijn. Maar dat is oké, want de kinderen zullen je verbeteren. En dat gaan ze geweldig vinden!

Koop hier het boek!

 

Voor mama’s die graag puzzelen.

300 woordzoekers

300 woordzoekers

300 woordzoekers voor urenlang puzzelplezier! Dit super dik puzzelboek heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

Koop hier het puzzelboek!

 

300 train je brein puzzels

Cover van 300 Train je brein Puzzels

Breek je hoofd over 300 verschillende puzzels. Dit boek voor echte puzzelfanaten is opgebouwd uit vijf verschillende moeilijkheidsgraden.

Koop hier het puzzelboek!

 

300 varia puzzels

Cover 300 Varia puzzels: een foto van een Zweedse puzzel

Zweedse puzzels, Sudoku, woordzoekers… en nog meer verschillende soorten puzzels. Je vindt het allemaal terug in dit superleuk puzzelboek. Het boek heeft vijf verschillende moeilijkheidsgraden.

Koop hier het puzzelboek!

 

300 Zweedse puzzels

300 zweedse puzzels cover

Is je moeder een krak in het oplossen van Zweedse raadsels? Dan moet ze zeker dit puzzelboek eens proberen! Het bevat drie verschillende moeilijkheidsgraden.

Koop hier het puzzelboek!

 

Voor mama’s die graag koken.

Box koken met je favoriete merken

Laat je inspireren door al jouw favoriete merken. Ontdek meer dan 85 recepten die elks gebruik maken van jouw favoriete producten! Ontdek het snel in dit kookboek vol superlekkere gerechten!

Koop het hier!

 

Healthy Food Box: lekker en gezond

Deze achtdelige reeks over gezonde kookboeken sluiten aan bij de laatste trends op foodgebied. Superbowls, supersalades, vegetarische gerechten … het komt allemaal aanbod! Al deze recepten in deze verassende reeks zijn gezond, makkelijk én lekker!

Koop het hier!

 

Voor mama’s die graag televisiekijken.

F.C. De Kampioenen – Viva Boma!

DVD Viva Boma

Lachen, gieren, brullen met de allernieuwste film van de meest amateuristische voetbalclub van Vlaanderen. In het nieuwe avontuur stoomt de hele bende zich klaar om de nieuwe Viva Boma-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval. Maar dat is buiten Fernand en DDT gerekend. Zij zien namelijk een kans om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen, maar zal dit hen ook lukken?

Koop hier de nieuwe film van F.C. De Kampioenen!

 

De buurtpolitie – Het circus

DVD van de buurtpolitie het circus

Een spannend nieuw avontuur voor de agenten van De Buurtpolitie. In deze nieuwe film onderzoeken ze een plofkraak op een geldautomaat. Dat onderzoek leidt hen al snel naar een circus in de buurt dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen de twee? De agenten doen er alles aan om dit mysterie op te lossen.

Koop hier de nieuwe film van De Buurtpolitie!

 

Midsomer murders – seizoen 1

Deze Britse detectieveserie speelt zich af in het fictieve Engelse graafschap Midsomer. In deze pittoreske dorpjes vinden er regelmatig moorden plaats. Rechercheurs Barnaby en Troy moeten ervoor zorgen dat deze moorden, samen met een reeks andere misdaden, worden opgelost, maar zullen ze hierin ook slagen?

Koop hier het eerste seizoen van Midsomer Murders!

 

Voor mama’s die graag gezelschapsspelletjes spelen.

De Grote Buzzer Quiz

‘De Grote Buzzer Quiz’ is het ideale spel als je je kennis eens wil testen. Het spel bevat 480 vragen over verschillende thema’s zoals: kunst, geschiedenis, televisie, eten, beroemdheden, algemene kennis en nog veel meer. Ontdek wie de slimste is met dit superleuk spel!

Koop De Grote Buzzer Quiz hier!

 

Doodle Duel Buzzer

Test je artistieke talenten in dit knotsgekke tekenspel! Neem het tegen elkaar op en teken de meest gekke scenario’s voor je team om te raden. Kan jij als eerste het juiste antwoord inbuzzeren?

Koop Doodle Duel Buzzer hier!

 

De Grote LOL Buzzer

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je in dit spel niet lacht! Ontdek of je het gniffelen kan vermijden met dit hilarisch nieuw spel dat speciaal ontworpen werd om je wel te doen lachen!

Koop De Grote LOL Buzzer hier!

 

Voor mama’s die graag schrijven.

 De superleuke Baeckens notitieboekjes!

gele notitieboek met daarop boekiemonster in blauwe letters

blauwe notitieboek met daarop lees! alsof het je laatste dag is in gele letters gele notitieboek met de quote lettervreter in blauw blauwe notitieboek met quote lezen en laten lezen in het geel

Noteer al je gedachten, verhalen, herinneringen, lijstjes, quotes…  in een van onze superleuke notitieboekjes. Kies uit een van de vier supertoffe ontwerpen!

Koop een van de leuke schriftjes hier!

Boekiemonster

Lees! Alsof het je laatste dag is

Lettervreter

Lezen en laten lezen